Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΧΙΩΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Κηφισίας 5 Αμπελόκηποι τκ11523
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6945058265
Φαξ : 210-6450905
Mail : sullgos.vaxiwtwn@gmail.com

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

SuperMoms Rock Κυριε Καπερναρακο δεν εχω λογια..για να εκφρασω τον θαυμασμο μου προς το προσωπο σας!!!!!Συμφωνο απολυτα με αυτα που γραφετε..Οταν εμαθα τον χαμο του Λιακου ενιωσα τυψεις!Τυψεις σαν Ελληνιδα σαν μητερα…Επρεπε να βγουμε στους δρομους!!Πριν!!Πριν…Φταιμε ολοι μας κατα την γνωμη μου κυριε Καπερναρακο…που μαθαμε να ειμαστε θεατες σαν Λαος!!Φυσικα και θα δημοσιευσουμε το καλεσμα σας..και τα απιστευτα ανθρωπινα λογια σας….Πρεπει..να ειναι ολοι εκει την Τεταρτη…διπλα του!Πρεπει να ειμαστε στους δρομους την Τεταρτη!!Καλη αναπαυση στην ψυχουλα του Λιακου που τοσο αγαπησατε…Καλη δυναμη σε ολους τους κοντινους του ανθρωπους!…

Χρυσα.Κ.

Αυτό και πολλά ακόμα μηνύματα έλαβα από απλό κόσμο…

 Ίσως το ήθελε ο Λιάκος να είμαι αυτός που θα κατάγραφε με τις κάμερες την περιπέτειά του τις τελευταίες ημέρες πριν φύγει για την Ελβετία! και γι αυτό ήταν προετοιμασμένος, αποφασισμένος να δώσει την δικιά του στερνή συμβουλή σε όλα τα παιδιά του κόσμου! ίσως άφησε την περισσότερη ώρα τους γονείς του να μιλήσουν, θέλοντας έτσι να δείξει την ταλαιπωρία όλων των άλλων γονιών στο ρημαγμένο σύστημα υγείας της χώρας μας! ένα σύστημα που κάθε άλλο παρά περίθαλψη προσφέρει!
Στο μήνυμά του όμως μέσα απο την κάμερά μας ανέφερε στην ερώτηση του Γιώργου ”τι θέλεις να πεις σε ολα τα παιδια” απάντησε ”θέλω να τους πω να είναι δυνατά”!
Μάλιστα φίλες και φίλοι! Θέλησε να περάσει το δικό του δίδαγμα μέσα απο την περιπέτειά του εκπροσωπώντας ολα τα παιδιά του κόσμου με προβλήματα υγείας!
Και πότε είναι ένα παιδί δυνατό? πότε αντιμετωπίζει με θάρρος το πρόβλημά του?

Οταν έχει γύρω του τους γονείς του τα αδέλφια του τους φίλους του να το εμψυχώνουν!αυτή είναι μια πραγματικότητα που την ζήσαμε όλοι, άλλοι πολύ και άλλοι λίγο! άλλοι έντονα και άλλοι σε πιο ήρεμο βαθμό!την ζήσαμε όμως!γεγονός απαράλαχτο! χιλιάδες ευχές ταξίδεψαν μέσω του διαδικτύου καταλήγοντας στην σελίδα του Λιάκου!ευχές γραμένες απο τα δικά σας χέρια!βγαλμένες απο την δική σας ψυχή!μεταφέροντας το δικό σας συναίσθημα! δίνοντας την δικιά σας ελπίδα στον κουρασμένο μεν αλλά όρθιο πολεμιστή! στον μαντατοφόρο καβαλάρη της ελπίδας της χαράς της δύναμης του κουράγιου αλλά και του αγώνα μπροστά στο καχεκτικό σύστημα της χώρας μας και στους διεφθαρμένους πολιτικούς και γιατρούς , που τον ήθελαν εδώ παιχνίδι στα χέρια τους, για να ικανοποιήσει ο καθένας με την σειρά του τους ευκολονόητους σκοπούς του! και μη βρίσκοντας ανταπόκριση στις βρώμικες φάτσες τους έστειλε το μήνυμά του στην οθόνη του Vachosradio ελπίζοντας ότι κάποιος θα το διαβάσει και θα συγκινηθεί με την περιπέτειά του και θα τον βοηθήσει! όπως και πραγματικά έγινε! κοντά σ αυτόν βοηθήθηκαν και άλλα παιδιά και άλλοι γονείς! και αυτός έκανε υπομονή ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον! περίμενε το αποτέλεσμα του αγώνα! αναρωτιόταν! θα τα καταφέρουν? τα καταφέραμε όλοι μαζίι! τους τρίξαμε τα δόντια, δεν μασήσαμε σε κανέναν και το αποτέλεσμα ήρθε!

ο Ηλίας πέταξε για την Ελβετία! Είχε απο εδώ διαλέξει τον προορισμό του!τον είχε ειδοποιήσει ο καλός Θεός ότι τον θέλει κοντά του! και φρόντισε να μας αφήσει παρακαταθήκη τα χαμόγελά του τις τσαχπινιές του την αγάπη του αλλά και το μεγάλο σύνθημα της έναρξης του αγώνα για την προστασία των άλλων παιδιών! των παιδιών που άφησε πίσω του! του δικού μου του δικού σου των δικών μας παιδιών! φεύγει ο καπετάνιος την Τετάρτη για το μεγάλο ταξίδι! οι πολεμιστές του, οι στρατιώτες του πρέπει να είναι γύρω του! Ναι! και όταν σταύρωσαν το Χριστό οι πιστοί του ήταν γύρω του μέχρι την τελευταία του στιγμή! όσοι μπορούσαν! ένα μικρό αναμάρτητο παιδί ένας μικρός Χριστούλης όπου εμείς οι άνθρωποι το σταυρώσαμε! και εμείς οι φταίχτες θα λείπουμε την Τετάρτη απο το πλάι του! όως λείπαμε και από τόσα άλλα παιδάκια που έφυγαν εξ αιτίας μας απ αυτή τη ζωή!και δεν πρόλαβαν να πουν καλημέρα Ηλιε!και ν αδράξουν το χαμόγελό του!γιατί? γιατί εμείς καθόμασταν πίσω απο το facebook και δεν κατεβήκαμε στους δρόμους να φωνάξουμε ώστε να σωθούν ζωούλες! ας μην επαναπαυόμαστε με το ” εγώ έστειλα χρήματα” ”εγώ πήρα τηλέφωνο” ” εγώ έκανα εκείνο” εγώ έκανα το άλλο”!ας βγούμε στους δρόμους να χαιρετίσουμε τον καπετάνιο μας που φεύγει και ας κυματίσουμε μεσήστια το λάβαρό του σηναίνοντας την έναρξη του πολέμου στο βρώμικο σύστημα απ το δικό μας μετερίζι!

σημασία δεν έχει τι κάναμε για το Λιάκο όταν ήταν μαζί μας!σημασία δεν έχει τι κάναμε για την οικογένεια!σημασία έχει τι θα κάνουμε για να κρατήσουμε την μνήμη του άσβηστο φανό στον αγώνα κατά των ”καποιοων” των ”δηθεν” των δολοφόνων των παιδιώνα μας! έλα και εσύ να τον αποχαιρετήσεις στο τελευταίο του ταξίδι! έλα και εσύ να ενταχθείς στους πιστούς στρατιώτες του! ελα και εσύ να είσαι κοντά στον μικρό Χριστούλη που τον σταυρώσαμε εμείς! αύριο μπορεί αυτούς τους στρατιώτες να τους χρειαστείς και εσύ ενώ σήμερα θα λείπεις απο τον αποχαιρετισμό του καπετάνιου τους!
Πέτρος Καπερναράκος! θα σε θυμάμαι πάντα !

Στείλτε το μήνυμά σας για τον Μικρό Ηλία… Μηνύματα καρδιάς για τον μικρό μας πρίγκιπα..!!
ΕΔΩ.. http://www.report24.gr/stilte-to-minima-sas-gia-ton-mikro-ilia-minimata-kardias-gia-ton-mikro-mas-prigkipa.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου