Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Από την σύντομη αυτή διαδρομή της  ζωής του άφησε ανεξίτηλα τα χνάρια του γιατί  διδαχτήκαμε πάρα πολλά από εκείνον. Από την δύναμή του και το πείσμα του να μάχεται, μας έδειξε πως πρέπει να ζεις και πως πρέπει να παλεύεις. Διδαχτήκαμε από εκείνον πώς να δείχνουμε αγάπη ο ένας στον άλλο, πώς να γίνουμε πιο ευαίσθητοι απέναντι στα προβλήματα των συνανθρώπων μας. Μας έκανε πιο δυνατούς και ελπίζουμε ίσως και καλύτερους ανθρώπους.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ήρθε να μας μάθει πως ο χρόνος και ο θάνατος έχουν πολλά κοινά, είναι και τα δύο απόλυτα και μη αναστρέψιμα. Δεν υπάρχει τρόπος να φέρεις πίσω το χρόνο, οπότε πρέπει να μάθεις να τον ξοδεύεις σωστά. Η δύναμή του, το φωτεινό του χαμόγελο, το διαπεραστικό του βλέμμα, η αθωότητά του, η αγάπη του, εξυπνάδα του ,το ταλέντο του  ήταν τόσο έντονα και έτσι έντονα θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές μας.

Δεν τον ήξερα ,όχι από κοντά τουλάχιστον! Διάβασα γι αυτόν μέσα από το διαδίκτυο ενημερώθηκα από τον συγχωριανό μου Καπερναράκο Πέτρο ,θαύμασα και «ζήλεψα» τον Ηλία για την δύναμη που μπορεί να έχει ένα εφτάχρονο παιδί.

Ηλία, ήσουν ,είσαι και θα είσαι ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ!!!

Το παιδί που μας έμαθε τι θα πει ανθρωπιά ,τι θα πει αγώνας και ελπίδα για τη ζωη. Την ελπίδα να πολεμάς κάθε στιγμή στέλνοντας δύναμη σε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη !!!

Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας!!!

 

Μιχαλακάκου Νίκη

Βαχός Ανατολικής Μάνης

(Μέλος του Συλλόγου Βαχιωτών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου